مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه سرقت

سلام من 18 سال دارم چند ماه پیش که به خانه پدر بزرگم رفتم، اتفاقی مقداری دلار داخل کمد آنها به چشمم خورد؛که مقدار آن تقریبا برابر با ششصد میلیون تومان بود ،
من آن ها را برداشتم و در جای دیگری پنهان کردم که بعداً خودم آن ها را بگیرم ولی پدر بزرگم بعد از دو هفته فهمید که کار من بوده و از من شکایت کرد؛ من پول هارا به ایشان پس دادم ولی ایشان اصرار داشتم که به جای ششصد میلیون هشتصد میلیون پول داشته ،
به عبارتی دویست میلیون تومان بیشتر از آن چیزی که من برداشته بودم. هنگامی که در پاسگاه پلیس بودم مورد تحقیر شخصیت و آزار جسمی قرار گرفتم و مجبور به گفتن اینکه دویست میلیون تومان از پول ها کم است شدم فردا صبح به دلیل اینکه پدر بزرگم دیر رضایت داد به زندان منتقل شدم و تا دوباره ایشان رضایت دادند کار هایش انجام شد من 3 روز در زندان بودم .سوال من اینجاست که ...
آیا حالا برایم سو پیشینه ثبت شده؟؟؟
آیا دیگر میتوانم گواهی نامه بگیرم؟؟
و روی آینده شغلی من چه تاثیری دارد؟؟

پاسخ ها :

سوء پیشینه سرقت سوء پیشینه گواهینامه رانندگی سرقت