مشاوره حقوقی رایگان - وقف

سلام و عرض ادب ، از یک محل دو سه تا وقف نامه کپی وجود داره و چیزی اصل وجود نداره و اینکه سال 60 یکی از محلی ها به مردم اونجا گفت شما باید به ما حق اولاد ذکور باید بدید و اونها قبول نکردند و گفتند ما هیچی به شما نمی دهیم و اون طرف یک صورتجلسه نوشت و توی اون صورت جلسه نوشت که این محل به اندازه 31 سیر وقف اجداد ما وقف اولاد ذکور می باشد و پدر و داداش هایش و عمو و ‌... زیرش رو امضا کردند و به اوقاف تحویل دادند و از اون موقع تا حالا میگن طبق این صورتجلسه این محل وقفی هست حالا من طبق یک سند اصلاحات ارضی دوره شاه از پدرم زمینی گرفتم آیا راهی وجود دارد سند بدون وقف بگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و