مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده به دادسرا

سلام. من از کسی شکایت کردم رفت شورای حل اختلاف حل نشد سازش نشد. الان برام ابلاغیه اومده که پرونده باعلت طرح تحقیقات مقدماتی نسبت به محکومیت در تاریخ فلان ثبت گردید بعد دوباره یکی دیگه اومده نوشته پرونده منتظر اجرای دستور قاضی ست اخرشم نوشته پرونده در این تاریخ ثبت گردید و با شماره بایگانی فلان به شعبه 5 بازپرسی دادسرای عمومی ارجاع شد الان دقیقا چیشده؟ الان قاضی میخاد حکم بده؟ بایگانی شده؟ ارجاع شده؟ ما باید چیکار کنیم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام ،در شعبه پرونده ثبت شده منتظر ابلاغات باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شورای حل اختلاف برای صلح و سازش می‌باشد پرونده شما به دادسرا ارسال شده تعیین شعبه شده بازپرس محترم پرونده را مطالعه و برای شما ابلاغیه می‌آید فعلاً در مرحله بازرسی هستش

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
پرونده به دادسرا ارسال شده و در حال انجام تحقیقات مقدماتی است
و زمان جلسه دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد
و شما باید دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید و