مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید اجباری

مبلغ دریافت بازخریدی ارتباط بسیار زیادی با مزایای َشغل در اخرین فیش حقوقی قبل از بازخرید دارد اما اگر از خدا بی خبرانی برسر لج ولجبازی مزایای َشغل سروان 19 سال درمرزها خانه بدوشی را قطع کردند وسپس او را بازخرید نمودند ایا پس از گذشت این سالها از 85 تا کنون کسی یا ارگانی یا دیوانی هست که دادخواهی مرا پاسخ دهد وبگوید چطور یک هم سنوات با بنده بازنشسته ویکی دیگر چون من حتی حق بازخربدش راهم به او نپرداخته اند با قطع مزایای ََشغلش

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بازخریدی بایددر کمیسیونی که در یگان شما برگزار گردد و حتی قابل اعتراض است آیا کمیسیونی برگزار شده یا خیر سوالتان کامل نیست اگر برگزار شده حتی کمیسیون عالی ورای به بازخریدی زدند میتوانید از طریق دیوان عدالت اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری موضوع را پیگیری کنید