مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار امر مختومه

سلام در پرونده که قبلا یک نفر شاکی و یک نفر شاهد داشت که بنده تبرئه و منع تعقیب گرفتم و شاکی اعتراض کرد و مجددا تبرئه و منع تعقیب گرفتم و پرونده مختومه شد.الان باکذشت یکسال ازپرونده، شاکی مجدد باهمان موضوع قدیم. شکایت کرده است و شاهد پرونده اول که تبرئه شدم الان خود را به عنوان شاکی دوم پرونده معرفی کرده است،ایا امکان دارد که پرونده از قوانین اعتبار امر مختومه استفاده کنم و پرونده مختومه بشود؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نسبت به شاکی اول اعنبار امر پختومه دارد.در مورد شاکی دوم هم بفرمایید در پرونده اول شاهد بوده چگونه هم اکنون شاکی شده؟؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر موضوع یکی باشد اعتبار امر مخدوم دارد

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام اگر تمام ارکان شکایت یکی است موصوع را به دادسرا اعلام کنید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
باید شرایط اعتبار امر مختوم وانطباق آن بررسی شود