مشاوره حقوقی رایگان - عدم ملاقات فرزند توسط پدر

خانم من بدون عذر موجه زندگی مشترک رو ترک نموده و من عدم تمکین و ازدواج مجدد و حکم قطعی رو گرفتم ولی ازدواج نکردم و ما یه فرزند پسر داریم بع دلیل مشغله کاری نتونستم بعضی مواقع ملاقات پسرم رو داشته باشم و خانومم از این فرصت استفاده کرده و از کلانتری محل صورت جلسه مبنی بر ندیدن فرزند مشترک رو داشته و الان پرونده طلاق مطرح کرده آیا باتوجه به ندیدن بچه قاضی میتونه طلاق رو صادر کنه یا نه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدمجتبی علوی

جناب آقای سیدمجتبی علوی:

سلام عدم ملاقات فرزند حق طلاقی برای زوجه ایجاد نمی‌کند بلکه از طریق اثبات شروط ضمن عقد نکاح یا غیر و جرج می تواند طلاق را مطرح نماید که فعلا دلیلی با توجه به توضیحات شما ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر ملاقات فرزند ربطی به طلاق ندارد