مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت وام توسط ضامن

سلام:ضامن وام گیرنده شدم درسال 93و از همان زمان به قصد فرار از دین مجهول المکان شده اولین باری که پاسخ تلفنم را داد گفت ضامن شدی برهمین روزهایم آلش را از اسم خودش خارج نموده است اینجانب بعدچند سال به جای30میلیون تومان وامش با124میلیونتومان آن راتسویه نمودم نحوه استیفای حقوق اینجانب چگونه؟وآیامجازبه شکایت کیفری میباشم؟زیراازطریق حقوقی وجلب بجایی نرسیدم (سپاسگزارم)

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را مطرح نمایید

دکتر علی ملحانی

جناب آقای دکتر علی ملحانی :

با سلام. متاسفانه شکایت کیفری در این رابطه قابلیت پیگیری ندارد.
حقوقی اقدام بفرمایید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بدوا اظهارنامه سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح نماید