مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل نیرو

باسلام. بنده حدود 13 سال در صندوق ......... قدیم و کارآفرینی ... جدید به صورت قرارداد مدت معین شاغل بودم و فرزند جانباز 60 درصد هم هستم. در آخر سال گذشته برای عدم نیاز زدن و بیکار شدم.
صندوق تا سال 96 دولتی بوده و از 96 به بعد با مصوبه هیات دولت تبدیل به موسسه عمومی غیر دولتی شد و شکایت من در دیوان به همین دلیل رد شده است. در ضمن سازمان بازرسی هم شکایت کردم که در جواب صندوق اعلام نمود تخلف داشته است در صورتی که بنده هیچ تخلفی نداشته ام و درخواست گزارش تخلف کردم که متاسفانه جواب ندادند .
حال آیا امکان پیگیری از طریق اداره کار دارم یا خیر؟
و ایا ثمری دارد؟
باتشکر

پاسخ ها :

عدم نیاز به کارگر تعدیل نیرو