مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی بدهکار

درود بر شما،بنده از سال 98از شخصی بخاطر چک و سفته و طلبم شکایت کردم و حکم جلب ایشان را گرفتم و بلافاصله ایشان را ممنوع الخدمات و ممنوع الخروج کردم و متاسفانه تا کنون موفق به جلب ایشان نشده ام آیا این اقدام تا جلب و دستگیری ایشان برقرار هست یا خیر هر چند وقت یکبار باید حکم ممنوع الخروجی و مسدود کردن کلی ملی تمدید شود

با تشکر

پاسخ ها :

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

ممنوع الخروجی 6 ماه اعتبار دارد مگر اینکه تمدید شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق بخشنامه جدید، دیگر مسدودیت کد ملی امکان‌پذیر نیست و در خصوص ممنوع‌الخروجی نیز بایستی هر شش ماه نسبت به تمدید آن اقدام کنید.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... در پرونده های حقوقی این محدودیت های اصولاً دائمی بوده و مدت ندارند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ممنوعیت خروج از کشور به مدت 6 ماه اعتبار خواهد داشت. یعنی از لحظه ای که دادگاه تقاضای ممنوع الخروجی را صادر کرده است، فرد به مدت 6 ماه مجدداً ممنوع الخروج است. و در صورت نیاز به تکمیل این دستور، دادگاه مجدداً درخواست را تقدیم و تمدید می کند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ممنوع الخروجی را هر سش ماه تمدید کنید
مسدود کردن کارت امکان پذیر نیست