مشاوره حقوقی رایگان - شرط داوری

با عرض سلام و خسته نباشید
در قرادادیک شرکت دولتی شرط داوری تعیین و در جریان صدور رای داور حقوق طرف مقابل تضییع گشته لاکن بعدا معلوم میشود لحاظ شرط داوری مخالف اصول قانون اساسی و ماده 457 آدم بوده است ( یادآور میشود انعقاد قرارداد در سال 95 و صدور رای داور و اقدام شرکت علیه طرف قرارداد در سال 1401 میباشد )
ضمن اینکه در سالهای گذشته نیز دستورات و اخطاریه های مقامات قضایی نیز به شرک دولتی مبنی بر عدم لحاظ شرط داوری ارسال شده است
حال 1 ) میتوان دادخواست ابطال شرط داوری درقرارداد را داد ؟ 2 ) آیا با استنکاف شرکت از مفاد قانون و دستورات مقام قضایی هیات مدیره و مدیر عامل در زمان عقد قرارداد مجرم هستند یا هیات مدیره و مدیر عامل کنونی بجهت اقدام رای داوری علیه طرف قرارداد ؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله
دادخواست صدور حکم به بی اعتباری شرط داوری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته صدور حکم به بی‌اعتباری شرط داوری را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.