سلام" سرکار خانم از این مشاوره های الکترونیکی یا تلفنی رایگان که اخیرا توسط افراد غیروکلای دادگستری و فاقد صلاحیت (فاقد پروانه وکالت دادگستری) اخیرا مرسوم و متداول گشته به مشاوره حقوقی متقن نائل نمی شوید . مشاوره های حقوقی تخصصی مفصل و متقن در دفاتر وکلای دادگستری متخصص و باتجربه و با دریافت اجرت مقرر ارائه می شود . توصیه می شود بیش از این وقت و انرژی خود را هدر ندهید.
خب بنظر شما من هزينه اجرت رو ندارم چيكار كنم؟
پاسخ سوال دوم : 1_ یا آنقدر منتظر بمانید تا شاید وکیل دادگستری عضو این سایت یا غیر عضو این سایت (با وجود این همه زحمت درس خواندن و دود چراغ خوردن و متحمل شدن سختیهای ورود به حرفه وکالت و تحمل هزینه های سرسام آور دفتری) حاضر شود فی سبیل ا... و بدون دریافت اجرت به شما مشاوره حقوقی کامل ارائه نماید 2- یا جواب سوال خود را بطور تلفنی آنهم به طور کلی و مختصر از تلفن گویای 129 و از کارشناسان حقوقی معاونت آموزش قوه قضائیه جویا شوید 3- یا به واحد ارشاد و معاضدت قضائی دادسراها و مجتمع های قضائی محل سکونت خود مراجعه نموده و پاسخ سوال خود را بطور کلی و مختصر دریافت نمائید 4- یا اگر خدای ناکرده تمهیدات یاد شده موثر نیفتاد در نهایت از حق خود اعراض نموده و بگذرید ! مستحضر باشید قاطبه وکلای دادگستری در این شرایط کساد عمیق بازار وکالت با سیلی صورت خود را سرخ نگه میدارند مگر اقلیت وکلای دادگستری دارای رانت و ارتباطات ویژه که تمکن مالی خوبی دارند .
وكيل محترم شغل وكالت مثل همه ي شغلهاي ديگر توي مملكتمون.چه فرقي دارند باهم؟همين وكلاي محترم دادگستري كه ميفرمائيد: 99% از وضعيت مالي بسيار خوبي برخوردارند و اون يك درصد براي وكيلي هست كه تازه كاره داراي وضعيت مالي خوبي نيست و وكلا با اينكه وضعيت مالي بسيار خوبي دارند اصلا حاضر نميشن اول كار با مبلغ كم يا نصفش كنار بيايند و طي كنند،فقط همش انتظار پول كلاني رو دارند ولي خداييش توي اين دوره زمونه اين رسمش نيست.خدانگهدارتون
پاسخ سوم : درد و رنج ما را دیگران که از دور صدای دهل را می شنوند بهتر می دانند یا ما که بیش از 15 سال در این حرفه هستیم ؟!!! ضرب المثلی هست که می گویند : ظاهر وضعیت ما ، از داخل خودمان را می سوزاند و از بیرون دیگران (عوام) را !!! حرفه ای که در خوشبینانه ترین حالت طبق آمارهای ارائه شده از یکی از مسئولین اسکودا ، از 15 میلیون پرونده قضائی مطروحه در دادگستریها ، تنها 10% اطراف دعوی به وکیل مراجعه می نمایند و بقیه با اخذ مشاوره های ناقص رایگان از این طرف و آنطرف و یا مشاوره های حقوقی با اجرت ، شخصا خودشان پیگیر پرونده های حقوقی خود هستند .
من از ديد و برداشت خودم و البته ديگران و شما هم كه اينطور ميفرمائيد!والاه نميدونم بنده هم موندم ديگه چي بگم!؟
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.