مشاوره حقوقی رایگان - فریبکاری عاقد

با سلام و عرض خسته نباشید
ع از تهران هستم
برای مراسم بله برون قراری که از قبل با خانواده خانوم گذاشته بودیم صیغه موقت بود، که ما به همه فامیلامون هم گفتیم صیغه موقت هست، منتها عاقد که از طرف خانواده خانوم اومده بود گفت موقت نمیخواد دیگه دائم باشه، و در نهایت عقد دائم خونده شد، بدون هیچ آزمایشی و مسائل دیگه ای که لازمه عقد دائم هست،
آیا ما میتونیم از عاقد به خاطر فریبکاری شکایت کنیم؟؟
در ضمن من یبار از خانومم خواستم شماره عاقد رو که دوست داییش هم بوده بهم بده ولی شماره رو نداد
و اینکه الان از طرف دو خانواده دیگه قرار نیست ادامه بدیم و جالب اینجاست که خانواده خانومم اینا میگن این صیغه با اینکه من و خانومم بگیم همو نمیخوایم باطل میشه در صورتی که عقد دائم شرایط باطل شدنش فرق می کنه
به نظر ما بحث فریبکاری توی این موضوع خیلی زیاده
همین که شماره تلفن عاقد رو بهمون نمیدن
و همین که حتی نمیخوان این عقد دوباره با حضور شاهد و طبق اصول خودش باطل بشه و میگن همین که دوتایی بگین همو نمیخواین عقد باطل میشه با اینکه کاملا میدونن اینجوری باطل نمیشه ولی دروغ میگن و نقش بازی می کنن
نشون میده که فریبکاری انجام دادن
و اینکه به شدت دنبال بحث گرفتن مهریه هستن
ما میتونیم از عاقد که از طرف خانواده همسرم آورده شده شکایت کنیم؟ به جایی میرسه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر ثبت رسمی شده خیر ولی اگر غیر رسمی نکاح صورت گرفته بلی