مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن فرزند توسط پدر

سلام من 20سالمه پدرم بعضی وقتا کتکم میزنه مادرمم میزنه نمیزاره بیرون بریم نه خودش کار میکنه نه میزاره من کار کنم میخام مستقل باشم خیلی دهن بینه هرکی بهش چیزی میگه میاد باهامون بحث میکنه میزنه مارو باید چیکار کنم همیشه باهامون دعوه داره اصلا بهمون خوبی نمیکنه لطفا یه راه حل بدین چیکار کنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه شما ابتدا با مشاورین خانواده صحبت سپس فکر اقدام حقوقی باشید شما الان بالای 18 سال سن دارید و مختار هستید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما می توانید مستقل زندگی کنید و برای کار کردن هم نیازی به اجازه والدین خود ندارید.
برای کتک زدن با مراجعه به پزشکی قانونی می توانید از آنها شکایت کنید.
با اورژانس اجتماعی هم می توانید صحبت کنید.

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید یا اینکه از پدر شکایت نمایید