مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ ثبت ازدواج

سلام وقت بخیر من تاریخ 1400.7.1 با نامزدم صیغه محرمیت 99 ساله خوندیم و 1401.6.18 عقد دائم بخاطر مشکلاتی که بود برای ثبت رفتیم دادگاه درخواست ثبت عقد دادیم قاضی رای ب ثبت داد سوالم اینه که تاریخ عقد ما داخل سند ازدواج چ روزی زده میشه همون روزی که برای ثبت میریم یا تاریخ عقد دائم واسه اینکه هر 3تا تاریخ یکی باشه واسه ثبت باید چکار کرد؟

پاسخ ها :

شکایت از آتلیه عکاسی به دلیل تحویل عکس بی کیفیت آتلیه عروسی شکایت از آتلیه