مشاوره حقوقی رایگان - حقوق جانبازی پدر به فرزند معلول

پدرم 15سال است فوت کرده جانباز25درصدبوده بعدفوت پدرم مادرم حقوقش رامیگرفت الان5سال است که مادرم فوت کرده من پسربزرگشان هستم که تحت حمایت کمیته امدادوازکارافتاده بامعلولیت 85درصدمیباشم آیا میتوانم حقوق پدرومادرم رابگیرم ازبنیادجانبازان یانه؟

پاسخ ها :

حقوق جانبازی پدر به فرزند معلول حقوق جانبازی پدر به پسر مستمری جانبازی