مشاوره حقوقی رایگان - حق کسب وپیشه

‎سلام یک مغازه تجاری از سال 62تا الان بصورت اجاره در اختیار پدر بنده بوده وهر سه سال با توافق طرفین اجاره افزایش پیدا میکرد و قرداد جدید عادی مینوشتن تا الان که شده هر ماهی 250 هزار تومان پدر بنده پارسال فوت کرده ایا حق کسب وپیشه ب من میرسه یا نه؟؟درضمن صاحب ملک قصد تخریب و بازسازی ملک را داره اگر تخریب و بازسازی ملک صورت بگیره حق کسب وپیشه از بین میره یا نه لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، حقوق مالی مورث و از جمله حق کسب و پیشه یا تجارت به تمامی وراث وی بر اساس سهم الإرث منتقل می گردد و تخریب و نوسازی مورد اجاره توسط مؤجر و مالک ، موجب ضایع شدن حق کسب و پیشه یا تجارت مستأجر نمی شود .