مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی ومنع از حق

با سلام خواستم بگم که من یه شکایت دارم از یه نفر وبرام ابلاغیه نفرستادن فقط از متشکی عنه براش فرستادن.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام احتمالا اظهارات متهم است مواجهه حضوری نیست که شمارا هم دعوت کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در دعاوی کیفری، در مرحله دادسرا و تحقیقات مقدماتی، مواجهه حضوری وجود ندارد و به همین سبب است که صرفاً برای متهم به علت تفهیم اتهام، ابلاغیه ارسال شده است‌.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

برای شما ابلاغیه نمیاد شما شاکی هستید ولی برای روز جلسه می‌بایست به هردوی شما ابلاغ شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. منتظر بمانید، درصورت عدم ابلاغ حضورا پیگیری نمایید.