مشاوره حقوقی رایگان - شکایت سفته

سلام، کارفرما بابت سفته 20میلیونی شکایت کرده و تو جلسه دادگاه گفتن که باید 20میلیون رو پرداخت کنم وگرنه حساب هایم مسدود میشود و ماشین هم توقیف میشود ولی من گفتم که پرداخت نمیکنم چون کارفرما چندسال بیمه منو پرداخت نکرده و حقوقم را هم نداده.بابت پرداخت نکردن هم 5تومن جریمه اضافه کردن و هرروز هم جریمه میره روش.چند روز قبل جلسه به من قول داده بود که بیمه رو پرداخت میکنه ولی دروغ بود.
سوالم اینه ایا میتوانم بابت بیمه شکایت کنم؟
و اینکه6 روز از جلسه دادگاه میگذره چندروز بعدِ جلسه ماشین رو ممکنه توقیف کنن و حسابم مسدود شود؟
ایا میشود به دلیل وضع مالی ضعیف اقساطی سفته رو پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بابت حقوق و بیمه در سامانه اداره کار شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید در مراجع اداره کار شکایت نمایید
و میتوانید تمام حق و حقوق قانونی خود را مطالبه نمایید

در اجرای احکام با درخواست محکوم له ، اموال محکوم علیه توقیف خواهد شد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

امکان شکایت از بابت عدم پرداخت حق بیمه وجود دارد
در خصوص توقیف ماشین و حساب بانکی زمان قابل پیش بینی نیست
در صورت محکومیت به پرداخت وجه سفته می توانید دعوای اعسار اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه خودرویی به نام شما است درخواست اعسار پذیرفته نخواهد شد و از محل فروش خودرو در قالب مزایده، محکوم‌به به محکوم‌له پرداخت خواهد شد.
از سوی دیگر شما می‌توانید برای مطالبه حق و حقوق خود از طریق اداره کار اقدام به شکایت کنید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بابت مطالبات کاری در اداره کاروتامین اجتماعی، امکان شکایت دارید.
درصورتیکه از شما مالی بدست آید از جمله خودرو، دادگاه ادعای اعسار شما را نمی پذیرد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تا داذخواست ندهید نسبت به آن رسیدگی نمیشود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما می‌توانید اداره کار بابت بیمه و یا حق و حقوقی که مطالبه نکردید طرح دعوی نمایید