مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری مواد مخدر

سلام اگر در خانه اي 500 گرم هروئین بگیرند ولی کسی جز صاحب خانه بگوید ما اوست با صاحب خانه چه میکنند؟(استشهاد برای صاحب خانه پرشده باشد ک برای اوست مواد)

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر واقعا بی اطلاع بود آزاد
و الا شریک یا معاون در جرم

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
پانزده میلیون ریال تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و چهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس تعزیری

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

صاحب خانه محکوم خواهد شد مگر دلایل متقنی بر عدم توجه اتهام به ایشان ارائه شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کل پرونده باید رویت شود همچنین پرونده ای داشتیم که صاحب خانه متفاوت از فردی بود که نگهداری مواد مخدر می‌کرده است صرف استشهادیه کافی نیست باید کل پرونده یکجا مطالعه شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در اینجا بین مفاد ادله وقوع جرم تضاد وجود دارد و تشخیص اعتبار هر یک از ادله(شهادت و اقرار) بر عهده مقام رسیدگی کننده پرونده است‌.