مشاوره حقوقی رایگان - بیرون آوردن فرزند از بهزیستی

سلام خدمت وکلا عزیز و فعال من یازده سال زندان بودم و همسر خارج از کشور زندگی میکنه پسرم مدت ده سال هست تو مراکز بهزیستی هست میخوام اقدام کنم برای ترخیص میخواستم بدونم حق ترخیص و مستمری بهمون داده میشه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید مراجعه نمایید ابتدا بررسی شود که شما شرایطش را دارید یا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

اگر صلاحیت نگهداری فرزند رو داشته باشین به شما تحویل میدن
منظور شما رو از مستمری متوجه نشدم

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم‌اگر شرایط شما مناسب باشد بله ترخیص میکنند مراجعه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در صورت آزادی و دارا بودن شرایط مثل کار و پول و مسکن میتونید پسرتان را از بهزیستی مرخص کنید