مشاوره حقوقی رایگان - اعمال سهمیه در آزمون وکالت

سلام بنده در آزمون مرکز وکلا شرکت کردم 5 درصد سهمیه ایثارگری رو هم وارد کردم اما در نتیجه ی ازمون نوشته شده 5 درصد سهمیه لحاظ نشده
لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم حتم دارم اگر 5 درصد لحاظ شده بود قبول میشدم

پاسخ ها :

اعمال سهمیه در آزمون وکالت اعمال سهمیه ایثارگری سهمیه ایثارگری برای آزمون وکالت سهمیه ایثارگری آزمون وکالت