مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت ملک قولنامه ای

سلام ، شخصی خانه ای رو قولنامه‌ای ده سال پیش فروخته و چند دست چرخیده تا به ما رسیده حالا همان شخص با سند رسمی آمده و ادعا خانه را میکند. قولنامه ای هم که ده سال پیش فروخته وجود ندارد ولی شخص اولی که از آن خانه را خریده سالم و سرحال است ولی قاضی میگوید باید حتما قولنامه را بیاورید تا اثبات شود این فرد ده سال پیش ملک را فروخته مشاور املاک هم برادر فروشنده هست و قولنامه را دارد ولی به من نمیده ،تو رو خدا بگید چار کنم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام نیاز به اثبات دارد، پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید