مشاوره حقوقی رایگان - مزایای معلولین بهزیستی

با سلام سوالم این بود که بنده با تایید کمیسیون پزشکی در بهزیستی بابت بیماری بینایی مادرزادی خود در 42 سالگی اقدام به تشکیل پرونده در این سازمان را کردم و معلولیت خفیف بینایی برای من تایید و ثبت شده میخواستم تفاوت خدمات بهزیستی برای معلولیت خفیف و شدید را بدانم آیا می‌توانم از مستمری پدر مرحومم که بازنشسته بود و الان مادر و خواهر مجردم آن استفاده می‌کنند استفاده کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
از لحاظ پرداخت مزایا به ‌مددجویان ، تفاوت وجود دارد
مستمری پدر هم با شرایط خاصی قابل مطالبه است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال بهتر است درخواست خود را به بهزیستی تقدیم کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت استفاده از مستمری بهزیستی به شما تعلق نمی‌گیرد بهتر است به اداره بهزیستی مراجعه نمایید و با کارشناس مربوطه در آنجا رایزنی کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از بهزیستی پرسش کنید.تحت شرایطی شما هم میتوانید از حقوق بهر هدمند شوید