مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک به نامش زدم دولت نگیره

با سلام من یک زندانی هستم به خاطر بدهی مالی تو زندانم که حسابم مسدود و توقیف اموال شاکی هام گرفتن من مجبوری به نام زنم کردم ولی توی بنگاه فروشنده گفت چرا به نام خودت نمیکنی گفتم مشکل دارم توقیف میکنن حالا میتوانم پس بگیرم دادستان گرگان میدانه مالک اصلی منم میتونه کاری کنه برام یا ماشین فروختم 150ملیون خودم ریختم به حسابش چون من یارانه رو هم بستن متوانم بگیرم حقمو دادستان میدونه مال منه میتونه برام کاری کنه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

مریم جلالی

سرکار خانم مریم جلالی :

سلام وقتتون بخیر خیر همسرتون مالک اون خونس نمی تونید اقدامی انجام بدید در دادگاه هم نمی تونید به دلیل فرار از دین بگید انتقال دادید چون خود فرار از دین هم یک کار غیر قانونی محسوب میشه