مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ازدواج دوم

با سلام وقت بخیر من یک دختر 32 اله هستم از تبریز و بایک مرد ترکیه ای در حد اینکه آشنا بشویم صیغه خوندیم و من میدونم ایشون متاهل هست اما خانواده ام نمی دانند و هر دو قصد ازدواج داریم اما چون ایشون همسر دارند و خانواده آقا هم کسی نمی‌داند میخاستم ببینم ما چطور می‌توانیم ازدواج مون را ثبت رسمی کنیم چون خانمش اجازه نمی‌دهد

پاسخ ها :

جلیل آسانی

جناب آقای جلیل آسانی :

بدون اذن همسر و یا دستور دادگاه امکان ثبت عقد دائم وجود نداره.
مگر اینکه ازدواج موقت کنید و اون و به ثبت برسونید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان ثبت رسمی عقد دائم بدون اجازه همسر اول وجود ندارد.