مشاوره حقوقی رایگان - در مورد‌ ازدواج‌ دوم

اینجانب‌ با‌ خانم‌ اولم‌ مشکل‌ دارم‌ و 6 ساله‌ با یه‌ خانم‌ ازدواج‌ موقت‌ کردم‌ و الان‌ یه‌ فرزند‌ 5 ساله‌ از خانم‌ دوم‌ دارم‌ و‌‌ خانم‌ اول‌ هنوز‌ از‌ دائم‌ بودن‌ یا‌ موقت‌ بودن‌ ازدواج‌ دوم‌ خبر‌ نداره‌‌ و الان‌ میخواهم‌ ثبت‌ رسمی‌ کنم‌ آیا‌ امکان‌ داره‌ در ضمن‌‌ من‌ چند‌ ساله‌ با خانم‌ دوم‌ زندگی‌ میکنن‌ کل‌ محل‌ و فامیل ها اطلاع‌ دارن‌ تا‌ حالا‌ هم‌ خانم‌ اول‌ عکس‌ العملی‌ نشان‌ نداده‌ ممنون‌ میشم‌ راهنمایی‌ کنید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

ازدواج دوم بدون اجازه همسر اول باعث ایجاد حق طلاق برای ایشان میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود؛
ازدواج مجدد زوج بدون اذن همسر اول و یا دادگاه برای زوجه حق طلاق ایجاد می کند…