مشاوره حقوقی رایگان - اقاله مبایعه نامه به طور شفاهی

شخصی مغازه ای خریده و تا الان پولی پرداخت نکرده و بابت ثمن معالمه بهش اظهارنامه دادیم. حالا بدون امضا قرارداد اقاله و به طور شفاهی و صریح
و مشخص چند بار اعلام کرده که از نظر من اون معامله با مشخصات کامل اقاله و منحل و باطله.
آیا به استناد همین فیلم میشه معامله رو اقاله در نظر گرفت؟ البته پول نداده و مغازه رو هم پس نداده و نمیده
میگه اون مغازه با اون معامله اقاله بشه. جای پولش که من قراره بدم یه معامله جدید کنیم یه مبلغ دیگه با یه فرصت زیاد بدید.
البته شکایت ثمن در حال انجام بود که این حرفهارو زد
فیلم در ماشین و بدون اطلاع اون شخص ضبط شده.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در پرونده‌های حقوقی فیلم و صدا زیاد کاربرد ندارد و لیکن مورد استفاده قاضی بعنوان اماره خواهد گرفت.