مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری از مادر بعد فوت پدر

سلام
پدر سال 1395فوت کرد،برادرم متولد1360میباشد،مجرد است.
مادرم برایش همه جوره بهش رسیده.تا با به امروز سرکار نرفته،پول تو جیبش را از مادرم میگیره، دو بار مادرم برایش وام گرفت و ماشین خرید که کار کنه اما ماشینها را ازدست داد بماند،وامش را مادر داد،معتاد به مواد مخدر است،طلاهای مادرم را دزدید، حالا که دستش خالی شد،مادر سالمند،(مادرم تحت پوشش کمیته امداد است و حقوقی ندارد) برادرم اوراازخانه بیرون انداخت، میگه حق پرستاری میخوام،لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برادر نمی‌تواند مادر را از خانه‌ای بیرون کند که متعلق به خودش(برادر) نیست. بر همین اساس برادر شما اقدامی خلاف قانون انجام داده است.