مشاوره حقوقی رایگان - سوء رفتار زن

باسلام سوء رفتار زن چیست ؟ و اینکه آیا با اثبات سوء رفتار زن باز تنصیف دارایی شامل زن می شود؟ ممنون از بزرگواران

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط نشوز زوجه می تواند مانع تنصیف دارایی شود .

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

سی رفتار بسیار کلی می‌باشد و موارد آن نامحدود
در صورت سو رفتار و یا نشوز شرط تصنیف منتفی است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زوجه ناشزه محسوب شود
تنصیف دارایی، منتفی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

شرط تنصیف یکی از شروط ضمن عقد است و شوهر باید این امر را قبول و امضاء کرده باشد، و زوجه ناشزه نباشد. ثانیا،اموال در زمان زوجیت بدست آمده با‌شد. ثالثا،دادخواست طلاق صرفا از ناحیه زوج باشد. رابعا، اموال در زمان طلاق موجود باشد. خامسا،ممکن است بین 5تا50درصد متغیر باشدبستگی به تصمیم دادگاه دارد،شامل اموالی که به ارث رسیده نمیشود. بعد از طلاق به وجود می‌آید و قبل از آن قابل مطالبه توسط زوجه نیست