مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت گوشی

سلام چندی پیش خانمی را یکی از دوستان جهت اشنایی به منزل بنده اورد ولی هنگامی که اورا دیدم و متوجه اعتیاد او گردیدم از ایشان خواستم تا منزل را ترک نمایند و ایشان هم رفتند و پس از رفتن خانم مکررا برای من پیام حاوی درخواست مبلغ 300هزار تومنی بابت این که صرفا وقت ایشان را هدر داده ام نمود لیکن من هم ندادم النهایه او پس از گذشت 1ماه با توجه به اینکه معتاد است خماری به او فشاراورده و به درب منزل مسکونی بنده مراجعه و با فحاشی و تهدید و سروصدا ولگد زذن به درب منزل خواهان مبلغی پول بود که او با لود های مکرر وارد منزل من شد و دراین هنگام که با او درگیر شدم و با110تماس گرفتم گوشی ایشان در منزل من افتاده بود و من نیز گوشی را به عنوان مدرک نزد خود نگه داشته تا عنداللزوم جهت اثبات ورود او به منزل بنده گوشی را به عنوان مدرک به قاضی پرونده تحویل داده و به استناد همین که گوشی او در منزل بنده خود گواه ورود او به منزل من شده اما در نهایت حماقت گوشی را به عنوان امانت به یکی از ذوستان دادم و متاسفانه او هم گوشی را از من گرفته و اینک هیچ پاسخی بابت استرداد گوشی به نمن نمیدهد از ان طرف هم من سیم کارت گوشی خانم را از گوشی او خارج نمودم و درون گوشی خود گذاشتم به دلیل اینکه خودم شارژ نداشتم اما سیم کارت گوشی خانم. دارای شارژ فراوان بود و باید تماس بسیار مهمی با شخص دیگری میداشتم اما هم اکنون او گوشی را فروخته ضمن اینکه خانم هم از بنده به عنوان سرقت گوشی شکایت نموده و دوبار با ماموران آگاهی به درب منزل امده حال با توجه به اینکه من گوشی را نزدیم و فقط به عنوان مدرک. گوشی را نزد خود نگه نداشته واوهم گوشی را فروخته لیکن و اینک. در پی درخواست بنده جهت استرداد گوشی امتناع مبنماید من شکایت علیه اشو ایرانی من دیدم و شنیدم اما سریع که بیام من اونجام چیزی ازم نداری بگیرم و

پاسخ ها :

اتهام سرقت گوشی خیانت در امانت گوشی استرداد گوشی سرقت گوشی سرقت خیانت در امانت