مشاوره حقوقی رایگان - ورود شخص ثالث به پرونده

با سلام خدمت اساتید و وکلای گرامی
پرونده حقوقی در جریان رسیدگی است و جلسه اول آن به اتمام رسیده است. بنده میخواهم به عنوان شخص ثالث علیه خواهان وارد پرونده بشوم.
در جلسه اول خواهان اسنادی ارائه نموده است آیا بعد از ورود بنده (بعد از جلسه اول) به پرونده میتوانم به اسناد ارائه شده ایشان ادعای تردید - جعل یا انکار داشته باشم؟ به دلیل اینکه اولین بار است که بنده با مدارک مواجهه میشوم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حقوق مقرر در ایین دادرسی متعلق احاد مردم است