مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در ماموریت

کارمند هستم .حین ماموریت با ماشین اداری با یک خودرو خارجی تصادف کردم و مقصر بودم.تعهدات مالی بیمه ماشینم 400میلیون هست ولی کارشناس بیمه 40میلیون برآورد خسارت کرد.طرف مقابل بیمه بدنه ندارد. خسارت طرف مقابل 200میلیون شد.
چگونه میشود این خسارت از طریق سازمان پرداخته شود و من پرداخت نکنم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست جبران خسارت به طرفیت شرکت بیمه و سازمان مربوطه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه خسارت به طرفیت شرکت بیمه و سازمان مربوطه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.