مشاوره حقوقی رایگان - ادامه در صورت بازنشستگی

اینجانب 58 ساله هستم .20سال سابقه کار دارم .باتوجه به شرایط موجود قصد بازنشستگی را ندارم .کارفرما میگوید در صورت ماندن تمامی مزایا و رفاهی شما قطع می گردد.ایا مساعدتی در این خصوص برای زنان سرپرست خانواده با توجه به مستاجر بودن و تحت درمان بیماری صعب العلاج وجود ندارد.
باتشکر از شما عزیزان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق تامین اجتماعی موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را به نحو حضوری از طریق سازمان تأمین اجتماعی مورد پیگیری خود قرار دهید.