مشاوره حقوقی رایگان - ادامه کار با توجه به بازنشستگی

من الان سی سال سابقه کار و پرداخت بیمه به بیمه بازنشستگی آینده ساز را دارم و همزمان سابقه پانزده سال بیمه تامین اجتماعی را دارم .
آیا می توانم از بیمه آینده ساز بازنشسته بشم و کارم با تامین اجتماعی ادامه داده و بعدا از بیمه تامین اجتماعی هم بازنشسته بشم ؟

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام، امکان بازنشستگی از طریق دو بیمه وجود ندارد، هر کدام که مزیتهای بیشتری دارند انتخاب کنید.