مشاوره حقوقی رایگان - حقوق کم و نداشتن بیمه

سلام پدر من تقریبا35 سال سرایدار مجتمع مسکونی هست که از موقع ساخت هم بوده و یک کارگر بوده و بعدش به عنوان سرایدار تو ساختمان مونده یک حیاط بزرگ داره که هرشب باید آبیاری بشه و کلی زحمت کشیده برای ساختمان با حقوق 6تومن و بدون بیمه حق سنوات هم نمیدادن تازه چندساله میدن تو یه اتاق 9متره 5 نفر زندگی می‌کنیم خیلی راحت گفتن اگه کار دیگه ای پیدا کردی برو بدون هیچ چیزی آیا میشه ازشون شکایت کرد؟

پاسخ ها :

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

بله به اداره ی کار محل زندگی تان مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با اثبات و احراز رابطه کارگری کارفرمایی پدر شما میتواند از طریق اداره کار نسبت به مطالبه حقوق و مزایای خود در طی این 35 سال اقدام کنند.