مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کار

با سلام ، اینجانب با حدود 14 سال سابقه بیمه و متاهل دارای فرزند از سال 1398 با یک شرکت ارزیابی خسارت بیمه قرارداد امضا نمودم قرارداد من به نوعی بود که یک قرارداد مدت معین داشتم که از تاریخ استخدام بیمه تامین اجتماعی که رد میشد و در قرارداد همه مزایای قانونی هم درج شده بود و در ضم قرارداد هم نوشته شده تابع مقررات اداره کار و در مورد حقوق و ساعت کار و اضافه کار هم قید شده ،،، و یک قرارداد دیگه هم داشتم که به صورت پرکیسی و موردی بود یعنی ارزیابی پرونده ها به صورت موردی و بابت هر پرونده یه مبلغی مشخص پرداخت میکردن که دائم روز پنج شنبه و جمعه و تا ساعت سه و چهار صبح درگیر کار بودم ، حال شرکت الان از تاریخ قرارداد هیچگونه عیدی و پاداش و سنواتی بابت قرارداد مدت معین به من پرداخت نکرده و حقوق هم پرداخت نشده و فقط تنها پرداختی بابت قرارداد دوم بوده که پرداختی هایی که هم انجام دادن به نام من واریز شده منتهی مربوط به کارشناسان مختلف که البته تمامی نامه هایی که بابت پرداخت کلی زدن رو دارم و مدارکش موجوده ، حالا بعد از چهار سال کار کردن بی دلیل و بدون هیچگونه دلیل منطقی نامه قطع همکاری زدن و از طرفی هم دو روز بعد یه قرارداد شش ماهه هم ارسال کردن ولی مجدد اعلام کردن قطع همکاری و سیستم های کامپیوتر هم دیگه غیر فعال شده ، من هم اعلام کردم چهار سال بهترین دوران زندگی که میتونستم جای دیگه استخدام بشم اینجا سپری کردم الان جای دیگه با این سن نمیتونم برم متاسفانه جواب نمیدن ، و از طرفی هم حق و حقوق هم نه بابت قرارداد اول که مدت معین هست پرداخت میکنن نه قرارداد دوم که به صورت نوعی پیمانکاری یا پرکیسی و موردی هست ، آیا میتونم بازگشت به‌کار بشم یا حف السعید دریافت‌کنم و تمامی حقوق و مطالبات عیدی و پاداش رو از 1398 تا کنون دریافت کنم ، و اینکه چون دو قرارداد هست باید دو پرونده جداگانه تشکیل بدم
لازم به ذکر است در قرارداد مدت معین بیمه هم رد شده ولی هیچ گونه حقوق و مزایایی پرداخت نشده ، در قرارداد دوم هم مطالبات یکسال گذشته و امسال هم پرداخت نشده
با تشکر از شما بابت راهنمایی متاسفانه مشکلات عدیده ای برای یه خانواده درست میشه با بیکاری که کارفرما فقط خودشون رو میبینن من 34 سالگی وارد این شرکت شدم الان با 39 سال سن باید کدوم شرکت برای استخدام‌مراجعه کنم کسی قبول نمیکنه

پاسخ ها :

قرارداد کار