مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند رسمی زمین زراعی

سلام وقتتون بخیر. من یه زمین زراعی به مساحت 1000 متر مربع در یکی از روستاهای شهریار خریداری نمودم. فروشنده باید در تاریخ 30 تیر 98 سند را به نام میزد که در دفتر خونه حاضر نشد (دعوای تقسیم ارث دارن) و در مبایعه نامه ذکر شده که اگر فروشنده سند رسمی نزد مبلغ 50 میلیون تومان خسارت بده. تمام پول زمین رو دریافت کرده. برای گواهی عدم حضورم اقدام کردم گفتن باید از دادگاه نامه بیارید. الان چه دادخواستی باید به دادگاه ارائه بدم؟

پاسخ ها :

مرتضي  بصيري

مرتضي بصيري :

بسم تعالي
باسلام و احترام
بله اگه سند مادر داشته باش با عنوان الزام به تنظيم سند رسمي اقدام كنين و درصورت نداشتن سند مادر بايد از طريق اداره ثبت اسناد محل از طريق قانون تعيين تكليف اراضي فاقد سند اقدام كنين