مشاوره حقوقی رایگان - اتهام خیانت در امانت طلا

سلام من 9سال با یک دختری دوست بودم و 5 سال پیش یک تیکه طلا آورد و گفت بدهکارم پول میخام برام بفروش منم چون کاغذ خرید نداشت به کسی زیر قیمت فروختم پولشم دادم حالا بعد 5سال خانواده دختره فهمیدن کتکش زدن اونم از ترس گفته دست منه امانت حالا میگن شکایت کردیم بیا دادگاه یا طلارو بیار من چه کار کنم الان میتونن کاری کنن دختره چون ترسیده نمیگه فروختم میگه داده به من من دادم به کسی ازش براش پول گرفتم من چکار کنم ممنون میشم کمکم کنین

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مدعی باید اثبات کند که به شما طلا امانت داده اند و درخواست کرده اند شما مسترد نکردید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اصل بر برائت است و نیازی به اقدامی از سوی شما نیست و آنها بایستی ثابت کنند که مالی به امانت به شما سپرده شده است و شما خیانت کرده‌اید.