مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب به روز

سلام عرض ادب ، بنده پنج سال پیش 60 میلیون به دوستم کمک کردم و در مقابل وجه دریافتی سفته گرفتم ، سفته به اجرا نگذاشتم، چون هر بار مطالبه طلب کردم گفته به زودی برای تسویه حساب کتاب زنگ میزنم ، بنده با داشتن پیام‌های رد بدل شده و ظبط صدا دوستم میخواهم پول قرض داده به روز مطالبه کنم ، ارزش 60 میلیون پنج سال پیش تقریبا شده یک میلیارد و نیم ، بنده با چه مدرک قانونی و داشتن سفته پولم را به روز مطالبه کنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما به دوست خود اظهارنامه مبنی بر مطالبه وجه سفته را ارسال کنید و در صورت عدم افاقه دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه سفته و خسارت تاخیر تادیه را به ثبت برسانید از تاریخ ارسال اظهارنامه خسارت تاخیر تادیه تعلق خواهد گرفت.

آرش فاطمی

جناب آقای آرش فاطمی :

سلام میتوانید سفته را واخواست کنید و خسارات را مطالبه کنید و یا بدون واخواست اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را مطرح نمایید
و خسارت تاخیر تادیه ، طبق شاخص رسمی سالانه بانک مرکزی ، از تاریخ مطالبه محاسبه خواهد شد