مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

بیست سال پیش مستاجری در مغازه ما بود که خیاط بود که خود و کارگرانش را بیمه کرده بود و اسم پدرم من را بدون اطلاع پدرم به عنوان کارفرما در بیمه ثبت کرده بود و حق بیمه آنها را پرداخت نکرده و حال بیمه مبلغ 11 میلیون تومان از ما میخواهد و ما اجاره نامه این فرد را بیست سال پیش پاره کرده و دور ریختیم از شما درخواست دارم به ما کمک کنید

پاسخ ها :

مرتضي  بصيري

مرتضي بصيري :

بسمه تعالي
باسلام و احترام
استشهاديه محلي مبني بر اجاره دادن مغازه به خياط تنظيم به اداره بيمه اراه كنيد
درصورت عدم مقبوليت بايد از طريق شوراي حل اختلاف اثبات قرداد اجاره فيمابين خياط اقدام كنيد