مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین تصرف شده

زمین ها برای پدربزرگ پدرم بوده و در اون زمان مدرک و سند برای زمین ها نمینوشتن دست نوشته ها دست یه ادمی بوده که هیچ زمینی هم نداشته و البته قیمت زمین ها زیاد نبوده بعد از فوت شدن پدربزرگ پدرم همه نوشته های زمین های اطراف و ازبین میبره و کلی زمین و صاحب میشه بعدم به واسطه پول به مرور پسراش جاشو محکم کردن الان از زمین های ما به شهرداری هم بخشیدن من راه دقیق و قانونی اقدام کردن برای پس گرفتن زمین ها رو میخوام بدونم لطفا حدود 3 هکتار الان زمین خاکی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست یا شکوائیه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تا زمانی که پدر شما در قید حیات است شما نسبت به آن زمین‌ها سهمی ندارید