مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت راننده استیجاری

سلام بنده 11 سال هست که در اداره زندانها مشغول به کار هستم به صورت شرکتی که قرارداد اجاره خودرو با راننده دارم ولی بیمه برام رد نشده آیا شامل تبدیل وضعیت ایثارگری می شوم

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام بصورت واضح نگفتید چه حرفه ای دارید اگر بصورت شرکتی شاغل هستید می توانید اما بدین شکل اولا شکایت کنید و بیمه خودتان را کسب نمایید ثانیا درخواست تبدیل وصعیت دهید اگر فقط خودرویی در اداره زندان گذاشته اید خیر