مشاوره حقوقی رایگان - استعلام حفاظتی

با سلام. سال 99 سرزده به محل کار بنده اومدن و گوشی ام رو خواستن بردن ستاد خبری اثر انگشت گرفتن و گوشیم رو هم گرفتن.بعد از 40 روز من مراجعه کردم گوشیم و دادن و توضیحی ندادند. در سامانه ثنا هم اتهام فراهم اورنده فساد و فحشا در فضای مجازی بود که به دلیل برسی از پلیس فتا و نداشتن ادله کافی منع تعقیب خوردم و سو پیشینه هم گرفتم. فاقد سو پیشینه زده
. حالا برای جذب در تامین اجتماعی میخواستم بدونم استعلام حفاظتی من به مشکل میخوره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
برای شما سابقه کیفری محسوب نمیشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه سو پیشینه ندارید نباید مانعی وجود داشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
جای نگرانی نیست برای شما