مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پارک خودرو همسایه

باسلام
ما درکوچه ای هستیم که اول کوچه که خانه ماست عقب نشینی کردیم واندازه دو خودرو برای پارک ماشین هست وخودمان هم دو ماشین داریم بقیه کوچه عقب نشینی نکردن همسایه بغلی ما که منزلش نه پارکینگ دارد نه عقب نشینی کرده همیشه ماشینش را پشت دیوار ما میگذارد هر چه به او تذکر میدیم با قلدری جواب میدهد ومیگوید اینجا کوچه هست اگر میتوانی برو شکایت کن حالا میخوام بدونم من اگر شکایت کنم یا به پلیس بگویم حق به ما داده میشود یا نه ممنون میشم اگر پاسخگو باشید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مورد کارشناسی قرار می‌گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هر شخصی می‌تواند در کوچه عمومی پارک نهاید مگر اینکه پارک و مزاحمت ایجاد نماید در غیر این صورت ایشان نیز حق دارد پارک نماید