مشاوره حقوقی رایگان - انجام مواد نیابت

سلام وقتتون بخیر .بنده اتهام عمل مواد تو پرونده ای که از سال 1392داشتم به عنوان متهم ردیف دوم حضور داشتم که طرف اصلی خودش جرمش رو گردن گرفت و و گفت که به این اقا ربطی نداره .با این وجود بعد شش ماه بازداشت موقت به قید وثیقه ازاد شدیم و به بعدش هم دودفعه دیگه هم واسه بازجویی دادن رفتیم جا بازپرس و به بعدش همون شخص اصلی یعنی متهم ردیف اول که پیگیر پروندش بود بهم گفت که تمام شد این دفعه تو تبرئه شدی و تمام ازسال 93تا بحال هیچ خبری از هیچی نشد و نداشتم تا امروز که تو ثنام تو بخش پرونده های مختومه نشده در قسمت اخرین موضوعات پرونده تو چند سطر اینار نوشته شده بود (1-علت طرح :اجرای حکم 2-محکومیت:انجام مفاد نیابت 3-اتهام :حمل مواد 4-محکوم علیه:بنده 5-محکوم له : ) الان نمیدونم که حکم گرفتم از اون پرونده یا که جریانش چیه .ممنون میشم از راهنمایتون .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد