مشاوره حقوقی رایگان - سقوط از ارتفاع در حین مأموریت

سلام . بنده بعنوان مأمور ، در مهر ماه 97 جهت بررسی صحنه سرقت داخل منزل مالباخته که در حال بازسازی مجدد بوده بعلت تاریکی و نداشتن حفاظ بارخواب سقوط و دچار آسیب دیدگی شدید شدم که از صاحبخانه بعلت عدم حصارکشی، شاکی شدم که نیز مورد تایید کارشناس حوادث دادگستری قرار گرفته ، لذا پرونده به دادگاه ارجاع و رأی بر تبرئه شدن صاحب خانه داده شد که در دادگاه تجدید نظر ( حدود 3 ماه قبل ) رأی دادگاه پذیرفته شد و قطعی گردیده ، خواهشمند است نسبت به حقوق خود از سوی صاحب خانه که با درخواست وی وارد منزل شده و کوتاهی بعلت عدم حصار کشی بارخواب و سقوط از ارتفاع ( حدود 3 متری زیرزمین ) شده ام آگاه و راهنمایی نمایید که آیا می توانم از حقوق خود دفاع نمایم یا خیر . لازم به توضیح اینکه برابر مواد قانونی که توسط وکلای معاضدتی ناجا به دادگاه ارائه داده ام لکن هیچ نتیجه ای نگرفته ام . با سپاس

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

چون در حین انجام ماموریت بوده اید و اسیب دیده اید می توانید علیه نیرو ی انتظامی و صابخانه شکایت کنید با وکیل مشورت کنید