مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به اصالت فاکتور

با سلام و عرض ادب
ما در یک خانه ی دو طبقه زندگی میکنیم که بنده طبقه ی اول و ایشان طبقه ی دوم هستند.
ایشان ادعا کرده که چند سال پیش (5 سال پیش) پشت بام را ایزوگام کرده و با ارئه یک فاکتور فروش عادی از مغازه ایزوگام کار از اینجانب در شورای حل اختلاف شکایت کرده و قید کردند که شفاها چندین بار از بنده تقاضای وجه کردند که اصلا بنده در جریان این قضیه نبوده ام.
در جلسه ی حل اختلاف دو خانمی که ریاست جلسه در اختیار داشتند ادعای ایشان را رد کردند.
اما بعد از دو هفته قاضی شورای حل اختلاف حکم به نفع ایشان صادر کرده اند. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
((در ضمن ایشان در جلوی راه پله درب کرکره ای نصب کرده بودن و در توالت خود را به داخل راه پله باز کردند که اصلا اینجانب نمیتوانستم به پشت بام بروم که با شکایت بنده حکم به نفع من صادر شد))

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است مدارک و مستندات مورد بررسی قرار گیرند.