مشاوره حقوقی رایگان - سایه اندازی ملک

با سلام من یک ملک پشت قواره دارم داخل کوچه بن بست 6 متری،که به صورت شمالی ساخته شده مالک ملک مجاور به حیاطم درخواست صدور پروانه ساخت از شهرداری نموده است که شهرداری با توجه به تعریض ملک همسایه میخواست بهش اضافه بنای تشویقی بده در صورتی که تو تبصره قید شده با رعایت حقوق همسایگی.اگه اضافه بنای تشویقی بگیره در صورت ساخت به حیاط من سایه میندازه و ارزش ملک من خیلی کاسته میشه.هنوز پروانه صادر نکرده شهرداری به خاطر شکایت من توی شهرداری و ارجاع به کارشناس دادن،الان حق با کیه.....

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام همانطور که در گوای اعلام شده می‌بایست رضایت شما عرض شود در هر صورت اگر اقدامی علیه شما صورت گرفت می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید