مشاوره حقوقی رایگان - بازپرس شکایت را رد کرد

سلام
در دفتر خدمات قضایی شکایتی مطرح کردم و به کلانتری رفته و تشکیل دادم،بازپرس مرا خواست و توضیح دادم و لایحه نوشتم،حکم داد که دلایل من کافی نیست،من هم دوباره در دفتر خدمات قضایی به حکم اعتراض کردم ولی خبری نشد،حدود چهارماه است،راهنمایی بفرمایید چکارکنم
با سپاس

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر قرار منع تعقیب صادر شده باشد ظرف مدت 10 روز می توانید نسبت به آن اعتراض نمایید در غیر این صورت باید مجددا شکایت کنید.

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام میتوانید از طریق سامانه عدل ایران یا مراجعه حضوری به شعبه پیگیری کنید.