مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تاخیر در انجام تعهد

سلام خسته نباشید

بنده مدتی قبل باتری موبایلم خراب شد و به موبایل فروشی مراجعه کردم و باتری تعویض کردم. باتری جدید گارانتی داره ولی متاسفانه زود خراب شد، حالا فروشنده باتری رو تعویض نمیکنه. از طریق اتحادیه پیگیری کردم و محکوم شد که باید باتری رو تعویض کنه. در حال حاضر گوشی کلا روشن نمیشه و اصلا قابل استفاده نیست و فروشنده هم متواری هست و به تعهدات عمل نمیکنه، از طریق دادگاه میشه برای مدتی که گوشی قابل استفاده نیست تقاضای جریمه کرد؟
برای پول نقد میشه توی دادخواست تقاضای تاخیر دعدیه کرد، برای مورد من که بخاطر کوتاهی طرف مقابل ضرری به من وارد شده میشه بخاطر مدت زمانی که گوشی خاموش بوده و نمیتونم استفاده کنم تقاضای جریمه کرد؟ اگر میشه توی دادخواست به چه عنوانی باید مطرح بشه؟.

پاسخ ها :

جریمه تاخیر در انجام تعهد تاخیر در انجام تعهد